Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De Tekeningsnorm van de bedradingsuitrusting
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

De Tekeningsnorm van de bedradingsuitrusting

2020-08-17

Latest company news about De Tekeningsnorm van de bedradingsuitrusting

Algemene Bepalingen:

Verbindingslijst

1.) De verbindingslijst is een verklarende lijst voor de verbinding van de bedradingsuitrusting, draadspecificatie en wegbeschrijving. De hoogte van de lijst is 8.5mm, en de breedte van de lijst is van links naar rechts als volgt: de kolombreedte 21mm, de kolombreedte 16mm van het draadaantal van de draaddiameter, &; De breedte van kleurenkolom is 16mm, is de breedte van beginnende kolom 16mm, is de breedte van de kolom van de gatenpositie 16mm, is de breedte van eindbar 40mm, is de breedte van verzegelende ringskolom 16mm, is de breedte van de kolom van de gatenpositie 16mm, is de breedte van eindbar 40mm, is de breedte van verzegelende ringskolom 40mm, en de breedte van opmerkingskolom is 40mm

laatste bedrijfsnieuws over De Tekeningsnorm van de bedradingsuitrusting  0

opmerkingen:

1. Draadaantal: het adresteken van draad, dat letters (tot 2 cijfers), getallen (tot 2 cijfers) of hun combinatie kan zijn. Wanneer het een alfanumerieke combinatie is, moet de brief bij het begin worden geplaatst.

2. Lijndiameter: het gebied in dwarsdoorsnede van een draad.

3. Kleur: leiderkleur: Groene G, r-rood, geel y, bruin Br, B-zwarte, l-blauw, grijze gr., p-roze, lichtgroen LG, V-purple, o-sinaasappel, w-Wit, voor details, verwijzen naar QC/t414.

4. Beginpunt: waar de draad van begint.

5. Gatenplaats: de positie van de draad in het beginnende plug-in.

6. Eindaantal: past het eindaantal van het plug-in aan

7. Zegelring: pas het zegelringsaantal van het plug-in aan

8. Eindpunt: draad om insteekbeëindiging te schillen.

9. Nota: draadtype

Het lijntype van dit punt keurt gespecificeerd niveau 0 goed en de tekengrootte is 4 HZ.txt。

 

Schakelaar

tekeningsmethode van schakelaars

De meningsrichting van schakelaar wordt getoond in Fig. 1.

laatste bedrijfsnieuws over De Tekeningsnorm van de bedradingsuitrusting  1

De tekening van de bedradingsuitrusting trekt fysieke objecten slechts de a-richting mening om de insteekgatenplaats, het draadaantal en de plaatsende speld te tonen, en het lijntype keurt gespecificeerde laag 4 goed; de interne draadcode keurt gespecificeerde laag 4 goed, en de doopvont keurt Nr 2 HZ.txt de goed gatenplaats volgens het gatenaantal van de elektroterminal of het uitrustingsplug-in zal worden bepaald. Als het niet beschikbaar is, zal het insteekaantal van links naar rechts zoals aangetoond in Figuur 1 worden genummerd.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.