Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De Instructie van het de Assemblagewerk van de bedradingsuitrusting
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

De Instructie van het de Assemblagewerk van de bedradingsuitrusting

2019-11-11

Latest company news about De Instructie van het de Assemblagewerk van de bedradingsuitrusting

Doel: zorgen voor een uniforme werking en stabiele kwaliteit van de kabelboomproducten tijdens de montage. Tegelijkertijd voldoet het product aan de relevante proces- en klantvereisten, en deze bedieningsinstructie is speciaal geformuleerd.


Toepassingsgebied: van toepassing op alle draadkrimp- en assemblageactiviteiten in het bedrijf.


Verantwoordelijkheid en recht: de productieafdeling is verantwoordelijk voor het krimpen en assembleren van walsdraad; de afdeling kwaliteitscontrole is verantwoordelijk voor de inspectie na montage.


Bedrijfsproces en vereisten:


1. Controleer tijdens de montage eerst of het materiaal (walsdraad, rubberen schaal) correct wordt gebruikt en of het overeenkomt met de bijbehorende tekeningen en sjablonen. Als het niet kan worden bevestigd, moet u zich ter bevestiging melden bij de brancard en kan de formele operatie alleen worden uitgevoerd nadat deze correct is.


2. Neem bij het monteren de rubberen schaal met de linkerhand en een bijpassende klem met de rechterhand. Nadat u de normale en inbrengrichting van de terminal granaatscherf hebt bevestigd, bevestigt u de hoek en richting van de terminal met de rechter duim en wijsvinger en duwt u de onderkant van het acupunt van de rubberen schaal direct en gelijkmatig met lichte kracht totdat de terminal granaatscherper haakt het controlepunt in de rubberen schaal (onder normale omstandigheden kunt u een klik horen en voelen aan de hand) Plaats het op zijn plaats. De volgende foto:

3. Tijdens het monteren, na het plaatsen van een klem in de rubberen schaal, moet deze onmiddellijk worden teruggetrokken om te zien of de klem op zijn plaats is geplaatst. Als de klemveer het klempunt van de rubberen schaal vasthoudt, komt deze niet terug. Anders zal tijdens de elektrische meting en het gebruik de terminal die niet op zijn plaats zit, terugkomen, wat invloed heeft op de gebruiksprestaties van het inschakelen enzovoort. De volgende foto:

4. Om te voorkomen dat de terminal in zijn geheel wordt omgekeerd, moet bij de montage de richting van de rubberen schaal en de volgorde van de terminals worden bepaald. Zoals te zien op de foto:

5. Wanneer meerdere enkelvoudige kerndraden in de positie met meerdere gaten worden ingebracht, kan elke persoon slechts één positie per gat invoegen. Volgens de vereisten van de lijnvolgorde in de technische tekening, moet de montage van een rubberen mantel met meerdere gaten achter elkaar worden voltooid om te voorkomen dat de draad op zijn plaats wordt ingebracht.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.