Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat is de Interne Structuur van Ceramische Antenne?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Wat is de Interne Structuur van Ceramische Antenne?

2021-04-15

Latest company news about Wat is de Interne Structuur van Ceramische Antenne?

Wat is de Interne Structuur van Ceramische Antenne?

 

De ceramische Antenne, als Antenne voor het Ontvangen van Satellietsignalen, wordt bevestigd op de Kringsraad van Elektronische Apparaten. Omdat Zijn Lezingsafstand vrij Kort is, wordt het ook genoemd Antenne Op korte termijn. Het zet de Elektromagnetische Trillingsenergie van Satelliet die Radiosignalen ontvangen in de Stroom om die door de Elektronische Apparaten van de Ontvanger kan worden geabsorbeerd. Wat wordt Zijn Interne Structuur samengesteld van? Luister aan de Technologie van RY-de Chirurg Say van Fabrikantenwhat did the

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de Interne Structuur van Ceramische Antenne?  0

1. Inputcomponenten

De Stralingscomponent wordt aangesloten aan de Verbinding tussen de Eerste Kant en het Tweede Beëindigen, en de Buitenrand van de Stralingscomponent wordt ook elektrisch verbonden en uitbreidt zich met de Tweede Kant van de Ceramische Antenne.

 

2. Drager

De Ceramische die Antenne heeft een Eerste Kant en een Tweede Kant, en een Tweede Beëindigen en een Tweede Beëindigen aan de Eerste en Tweede Kanten wordt verbonden; Bovendien wordt de Drager voorzien van een Doordringende Perforatie, zodat wordt het Eerste Metaalpatroon geschikt bij de Gatenrand van de Eerste Kant.

 

3. Stralingscomponenten

De Ceramische Antenne is In bijlage aan de Eerste Kant van de Drager, en de Ceramische Antenne heeft een Buitenranddeel.

 

4. Grondassemblage

De Stralingscomponent wordt aangesloten aan de Verbinding tussen de Eerste Kant en het Tweede Beëindigen, en de Buitenrand van de Component wordt elektrisch verbonden en uitbreidt zich met de Tweede Kant van de Ceramische Antenne.

 

5. Vaste Naald

Het Vaste Pin Passes Through The Through-Gat van de Kringsraad en wordt bevestigd met de Kringsraad na de Perforatie door de Drager.

 

De Interne Structuur van Ceramische Antenne is Samengesteld uit Kringsraad, Drager, Stralingscomponent, die Component, Ingevoerde Component en Vaste Speld aan de grond zetten, die de Kenmerken van Stabiele Prestaties en Goede Anti-Interference Prestaties heeft.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.