Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat zijn de belangrijkste technologieën in 5de generatie mobiele communicatiemiddelen (5G)?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Wat zijn de belangrijkste technologieën in 5de generatie mobiele communicatiemiddelen (5G)?

2023-07-31

Latest company news about Wat zijn de belangrijkste technologieën in 5de generatie mobiele communicatiemiddelen (5G)?

De verbetering van 5G-communicatie prestaties zich baseert niet op één alleen technologie, maar vereist een verscheidenheid van technologieën om met elkaar samen te werken gezamenlijk te realiseren. De belangrijkste technologieën zijn ruwweg verdeeld in twee categorieën: draadloze transmissietechnologie en netwerktechnologie.


MIMO-technologie op grote schaal: het basisstation gebruikt dozens of honderden antennes, smalle stralen, richtingtransmissie, hoge aanwinst, anti-interference, en betere spectrale efficiency;

 

Niet orthogonal veelvoudige toegangstechnologie: NOMA, MUSA, PDMA, SCMA en andere niet orthogonal veelvoudige toegangstechnologieën systeemcapaciteit verder om te verbeteren. Steunt opstraalverbinding de niet-geregistreerde transmissie, ether-interfacevertraging, vermindert en aan laag-latentievereisten aanpast;

 

Full-duplexcommunicatietechnologie: een fysieke laagtechnologie die gelijktijdige zelfde-frequentie tweerichtingstransmissie van informatie door veelvoudige interferentieverwijdering realiseert, die wordt verondersteld om de capaciteit van draadloos netwerk exponentieel te verbeteren;

 

Nieuwe modulatietechnologie: de frequentieafdeling van de filterbank het orthogonal simultaan overseinen, ondersteunende flexibele parameterconfiguratie, het vormen verschillende dragerintervallen volgens de behoefte, die aan verschillende transmissiescenario's aanpassen;

 

Nieuwe codagetechnologie: LDPC-codage en polaire code met hoge foutcorrectieprestaties;

 

High-order modulatietechnologie: 1024QAM modulatie, die spectrumefficiency verbeteren.

 

Netwerk het snijden technologie: Gebaseerd op de technologie van NFV en SDN-, worden de netwerkbronnen gevirtualiseerd, verstrekkend middelen voor de verschillende die diensten voor verschillende gebruikers worden verpakt, optimaliserend de de dienstervaring van begin tot eind, en hebbend de betere kenmerken van de veiligheidsisolatie.

 

Rand gegevensverwerkingstechnologie: Het verstrekken van drager-rang gegevensverwerking en opslag van middelen voorziet bij de rand van het netwerk, het lokaliseren de de dienstverwerking, het verminderen van de naleving van de terugvrachtverbinding, en het verminderen van de diensttransmissievertraging.

 

Op dienstverlening gerichte netwerkarchitectuur: Het kernnetwerk van 5G wordt geconstrueerd met op dienstverlening gerichte architectuur, met kleinere middelgranularity, die geschikter is voor virtualisatie. Ondertussen, is de op dienst-gebaseerde interfacedefinitie meer open en gemakkelijk om meer diensten te integreren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.