Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat zijn de verschillende types van rf-kabelassemblage beschikbaar in de markt?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Wat zijn de verschillende types van rf-kabelassemblage beschikbaar in de markt?

2023-06-15

Latest company news about Wat zijn de verschillende types van rf-kabelassemblage beschikbaar in de markt?
1. Coaxiale kabelassemblage - die de Coaxiale kabels bestaan uit een centrumleider door een diëlektrische isolatie wordt omringd, die op zijn beurt door een geleidend schild wordt omringd. Deze worden gebruikt voor toepassingen die transmissie met beperkte verliezen van rf-signalen vereisen.
 
2. Golfgeleiderassemblage - de Golfgeleiderassemblage is holle metaaldiebuizen of kanalen worden gebruikt om rf-energie te beperken en te leiden. Zij worden typisch gebruikt in toepassingen die high-power transmissie, zoals radar en satellietcommunicatie vereisen.
 
3. Semi-rigid kabelassemblage - Semi-rigid kabels worden typisch geconstrueerd van een stevige buitenleider en een stevige of vastgelopen binnenleider. Deze assemblage biedt een hoge graad van flexibiliteit aan, die tot hen maken ideaal voor toepassingen in strakke ruimten.
 
4. Flexibele kabelassemblage - de Flexibele kabels worden geconstrueerd van een vastgelopen of gevlechte buitenleider en een vastgelopen binnenleider. Deze assemblage biedt een hoge graad van flexibiliteit aan, die tot hen maken ideaal voor toepassingen die het frequente beweging of buigen vereisen.
 
5. De assemblage van de Twinaxkabel - Twinax-de kabels bestaan uit twee binnenleiders die door een diëlektrische isolatie worden gescheiden. Zij worden typisch gebruikt in de transmissietoepassingen van hoge snelheidsgegevens, zoals Ethernet en vezel-kanaal. De keus van rf-het type van kabelassemblage hangt van de specifieke vereisten van de toepassing in termen van frequentiegebied, macht behandeling, grootte, en flexibiliteit, onder andere factoren af.
 
De keus van rf-het type van kabelassemblage hangt van de specifieke vereisten van de toepassing in termen van frequentiegebied, macht behandeling, grootte, en flexibiliteit, onder andere factoren af.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.