Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat zijn de verschillen tussen de met 2 draden en controle van de 3 draadmotor en controleren de voordelen van dubbel-draadmotor kringen?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Wat zijn de verschillen tussen de met 2 draden en controle van de 3 draadmotor en controleren de voordelen van dubbel-draadmotor kringen?

2023-05-23

Latest company news about Wat zijn de verschillen tussen de met 2 draden en controle van de 3 draadmotor en controleren de voordelen van dubbel-draadmotor kringen?

Het belangrijkste verschil tussen met 2 draden en 3 de controlekringen van de draadmotor is dat een systeem met 2 draden slechts de capaciteit verstrekt om de motor te draaien aan en uit, terwijl een 3 draadsysteem geavanceerdere controleeigenschappen zoals begin, einde, en omgekeerde verstrekt.

 

De extra contacten in een 3 draadsysteem (typisch een schakelaar en een relais) staan voor nauwkeurigere controle over de motor toe. De schakelaar onderbreekt de controlekring terwijl het relais de machtskring controleert, die geavanceerdere controle over de motor verstrekken. Een systeem van de 3 draadmotor kan overbelastingsbescherming ook bieden, die schade aan de motor en zijn componenten in het geval van een elektrofout kan verhinderen.

 

Een de controlekring wordt van de dubbel-draadmotor ontworpen om de voordelen van zowel systemen aan te bieden met 2 draden als 3 draad. Met een dubbel-draadsysteem, kan de motor en weg door een eenvoudige schakelaar worden ingeschakeld. Nochtans, als de geavanceerdere controle, zoals begin, einde, of omgekeerde wordt vereist, kan een extra reeks contacten aan de kring worden toegevoegd om deze functionaliteit te verstrekken.

 

De voordelen van een dubbel-draadsysteem zijn dat het eenvoudiger is en minder duur dan een 3 draadsysteem maar meer controleeigenschappen dan een systeem met 2 draden verstrekt. Bovendien, vereist het niet het gebruik dat van een relais, tot het maakt een rendabelere optie voor het controleren kleinere motoren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.