Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De meer antennes heeft de router, beter het signaal?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

De meer antennes heeft de router, beter het signaal?

2023-07-28

Latest company news about De meer antennes heeft de router, beter het signaal?

Nu op de markt hebben de antennes vier antennes, zijn er ook zes antennes, en wanneer wij de behoefte hebben te kopen, dan vaak daling in de antenne het meer signaal beter het misverstand. ‼ ️

‼ ️ [Misvatting 1]
Koop een router met meer antennes. In feite, hebben het aantal antennes en de sterkte van het signaal geen directe verbinding, is de echte bepalende factor de eigen de zendermacht van de router.
‼ ️ [Misvatting 2]
Plaats de routerantennes in een eenvormige richting. Nu worden de meeste antennes van de huisrouter geplaatst naar de bovenkant, maar in feite, zal elke antenne aan een verschillende richting, efficiëntere dekking van het signaal in de ruimte worden geplaatst.
‼ ️ [Misvatting 3]
Willekeurige plaatsing van de routerplaats. Gewoonlijk wanneer TeleSmart-de ingenieurs de router komen installeren, zullen zij de router in de positie van het TV-kabinet in de woonkamer, als wij later de router in een beschutte hoek of een hogere positie om andere redenen verplaatsen, het kunnen de signaalontvangst beïnvloeden plaatsen!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.