Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Standaardmodel en Prestaties van de Elektronische Uitrusting van UL
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Standaardmodel en Prestaties van de Elektronische Uitrusting van UL

2020-02-24

Latest company news about Standaardmodel en Prestaties van de Elektronische Uitrusting van UL

Standaardmodel van Elektronische Uitrusting:

UL de elektronische draad is de algemene benoeming van UL verklaarde elektronische draad, die de elektronische uitrusting die van UL de milieubeschermingseisen ontmoeten onder de norm van de EU ROHS is. Het wordt over het algemeen gebruikt in zwakke huidige techniek, zoals interne bedrading van elektronisch en elektromateriaal. Certificatie van lage rook en halogeen-vrije elektronische draadnormen: hoofdzakelijk UL-is het instituut van de de veiligheidstest van Inc. UL van borglaboratoria de gebiedendste organisatie in de Verenigde Staten, en ook een grote niet-gouvernementele organisatie belast met veiligheidstest en schatting in de wereld.

laatste bedrijfsnieuws over Standaardmodel en Prestaties van de Elektronische Uitrusting van UL  0

De algemeen gebruikte draadmodellen van de elektronische uitrusting van UL omvatten: ul1007 elektronische draad, de elektronische draad van ul764, de elektronische draad van ul1015, ul1032/1028 elektronische draad, de elektronische draad van ul1095, de elektronische draad van ul1569, de elektronische draad van ul1571, ul1617/1618 elektronische draad, de elektronische draad van ul1061, ul1430/1431 elektronische draad, de elektronische draad van ul3302, de elektronische draad van ul3385, de elektronische draad van UL10368. Elektronische draad: over het algemeen gebruikt voor zwakke huidige techniek, zoals interne bedrading van elektronisch en elektromateriaal. De voordelen van de elektronische uitrusting van UL zijn licht, dun, kort, klein en verscheidenheid, veelvoudige specificaties en isolatie, goede veiligheidsprestaties, enz.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.