Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Specificatie voor draaduitrusting knipsel en bedrading
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Specificatie voor draaduitrusting knipsel en bedrading

2023-08-28

Latest company news about Specificatie voor draaduitrusting knipsel en bedrading

1. Hoofdzakelijk voor de verrichting van de sensoruitrusting, moet de belangrijkste uitrusting niet worden gesneden en worden van nieuwe bedrading voorzien
2. Wanneer de draaduitrusting te kort is en moet worden van nieuwe bedrading voorzien, moet de uitrusting van de besnoeiingsdraad niet gelijk worden gesneden. Het verschil tussen de twee schakelaars van de draaduitrusting ongeveer 30mm moeten zou zijn. De leider zou niet moeten worden gebroken bij het plooien, en de dwarsdoorsnede van het contact zou moeten aan de kwaliteitsvereisten voldoen. Na bedrading, omslag met het isoleren van band. Men vereist dat de isolerende band volledig verpakt is, is de dikte van de verpakte band aangewezen, veilig, betrouwbaar en mooi.
3. Wanneer de schakelaars niet kunnen samen worden gestopt en de terminals moeten opnieuw worden geplooid, zouden de terminals strak op de leider en de het isoleren laag respectievelijk moeten worden gedrukt, zou de leider niet moeten worden gebroken, en de het isoleren laag zou niet in het plooiende deel van de leider moeten worden gedrukt. Na het plooien van Draad moeten de leiders zich niet in toevoeging mengen. De dwarsdoorsnede van de plooiende terminal en draad de plooiende plaats aan de kwaliteitsvereisten moeten zou voldoen. De verbinding tussen de terminal en de draad zou vast moeten zijn, en zou niet moeten onder de gespecificeerde spanning worden beschadigd of worden losgemaakt, en de spanningswaarde zou moeten zijn minder dan de verordeningen in Lijst In bijlage 1.
4. Wanneer bedrading, zouden de diameter en de kleur van de geselecteerde draad en de uiteindedraad eenvormig moeten zijn. Als het niet kan onder bijzondere omstandigheden worden goedgekeurd, moet men ervoor zorgen dat hetzelfde type van voertuig bij dezelfde positie moet worden aangesloten.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.