Nieuws
Huis > nieuws > Company news about SMA-Kennis
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

SMA-Kennis

2021-08-13

Latest company news about SMA-Kennis

De volledige naam van SMA is Klein een Type. Het is een typische schakelaar van de microgolf hoge frequentie. De hoogste gebruikte frequentie is 18GHz. In het ontwerp van radiofrequentiekringen, SMA-worden de schakelaars vaak toegevoegd aan de kring voor input en outputsignalen. SMA-de schakelaars zijn de gemeenschappelijkste schakelaars in radiofrequentiekringen.
SMA-overzicht
SMA, een gemeenschappelijke antenneinterface:

SMA is de afkorting van sub-miniatuur-A. De volledige naam van de antenneinterface van zou SMA het omgekeerde mannetje van SMA moeten zijn. ). De draadloze apparaten met deze interface zijn het populairst. APs met meer dan 70%, draadloze routers en draadloze netwerkkaarten met meer dan 90% PCI zet al gebruik om deze interface. Deze interface is gematigd in grootte, en er zijn ook apparaten zoals handbediende walkie-talkies. Veel van hen zijn van dit type, maar de naalden en buizenbinnenkant is tegengesteld aan de draadloze apparaten. Draadloze APs en de draadloze routers die deze interface gebruiken omvatten het grootste deel van het burgerlijke materiaal. Tp-VERBINDING, DLINK, Netgear, Belkin en andere merken, zolang de antenne, fundamenteel gebruik deze interface afneembaar is. De antenneinterface van SMA zou SMA moeten zijn, en SMA en rp-SMA zijn verschillend. Er zijn vele soorten SMA. Één verschil in polariteit wordt genoemd „SMA“ en andere wordt genoemd „rp-SMA“. Het verschil tussen hen is: standaardsma is: de „externe draad + het gat“, „interne draad + naald““, rp-SMA zijn: de „externe draad + de naald“, „interne draad + maken in“ een gat.

SMA-antenneinterface
De volledige naam van de antenneinterface van zou SMA de omgekeerde mannelijke schakelaar van SMA moeten zijn, die de antenneschakelaar is. Het materiaal is het populairst. APs met meer dan 70 [%], de draadloze routers, en de draadloze netwerkkaarten met meer dan 90 [%] PCI zetten al gebruik om deze interface. Deze interface is gematigd in grootte, en vele handbediende walkie-talkies en andere apparaten zijn van dit type. , Maar de naald en buisbinnenkant is tegengesteld aan het draadloze apparaat.
SMA-schakelaartype
De nieuwe generatie van meters is uitgerust met SMA-schakelaars of overeenkomstige SMA-adapters.

De kwaliteit van SMA-schakelaars is ook verschillend. Vanuit het perspectief van het effect op signaalkwaliteit, verstrekt een goede SMA-schakelaar een goede bevindende golfverhouding, die lage signaalbezinning heeft en signalen kan effectief overbrengen.

Er zijn vele types van SMA-schakelaars. Van de verbinding van de interface, zijn er mannelijk en vrouwelijk (of mannetje of wijfje). In termen van verbinding, kunnen wat direct aan de kant van PCB worden opgenomen. Als het ongelegen om aan de kant is op te nemen, kan het op de bovenkant van PCB worden opgenomen. Het midden is het signaal, en de omringende vier spelden worden gemalen.

Er zijn ook vaste schroeven, hoofdzakelijk gebruikt voor de zijgevelverbinding van de radiofrequentiekring met een beveiligingsdoos. Er zijn vier schroeven en twee.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.