Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Verticaal horizontaal zou mijn antenne of moeten zijn?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Verticaal horizontaal zou mijn antenne of moeten zijn?

2023-07-17

Latest company news about Verticaal horizontaal zou mijn antenne of moeten zijn?

Voor hoge aanwinsten richtingantennes algemeen genoemd een Yagi, zouden zij zodat de lange as van de antenne op elkaar zou moeten worden gericht, enkel als u moeten worden gericht kijken onderaan het vat van een kanon. De vinnen zouden gerichte of verticaal of horizontaal moeten zijn afhankelijk van welke manier u de meeste hoeveelheid ontruiming geeft. Een Yagi-antenne zou ook moeten worden gericht zodat de grootste vinnen aan de mast en de kortste die vinnen op elkaar wordt gericht dichtst zijn.


Voor de richtingantennes van Omni, zouden zij in de meeste gevallen gerichte direct verticaal moeten zijn. D.w.z., direct benadrukt in de hemel. De enige keer zou dit niet het geval is zijn wanneer beide punten bij verschillende hoogten langs hetzelfde vertikale vlak zoals op een muur van een gebouw zijn. In dit geval, zou het best zijn om beide antennes gerichte horizontaal te hebben voor het radiosignaal toestaan op en neer uit te stralen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.