Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Satelliet Plaatsende Antenne
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Satelliet Plaatsende Antenne

2020-05-04

Latest company news about Satelliet Plaatsende Antenne

GPS en Beidou-de antennes kunnen door verschillende technologieën worden vervaardigd. Over het algemeen, wordt de vliegtuigstructuur gebruikt in burgerlijke systemen. _bijvoorbeeld, in mobiel telefoon, meesten van hen goed:keuren lineair polarisatie, terwijl in militair systeem, 3D structuur van cirkel polarisatie gebruiken te aan:passen aan de installatie milieu waar eind positie veranderen dramatisch.

 

De vergelijking van antenneprestaties impliceert vele factoren. Men erkent dat de beste antenne in de industrie een vier wapen spiraalvormige die antenne met hoge diëlektrische keramiek wordt geladen is. Het overeenkomstige proces is ook zeer complex. Hier adviseren wij een nieuw productieproces: 3D druktechnologie (bijkomende productietechnologie). Zijn 3D GPS-antenne is het beste in kostenprestaties.

 

一. Verscheidene Antennevoorwerpen

laatste bedrijfsnieuws over Satelliet Plaatsende Antenne  0

_onder hen, de volume van 3D hilber antenne de klein (8x8x8mm), en de gebied van ceramisch antenne de groot (30mmx30mm)

 

(1) de daadwerkelijke testgegevens tonen aan dat de 3D Hilbert-antenne 5 keer kleiner is dan de ceramische vliegtuigantenne, maar de ontvangende signaalomvang en het aantal van het ontvangen van sterren zijn bijna hetzelfde.

 

(2) vergeleken met de andere drie antennes, is de aanwinst van 3D antenne meer dan 3 dB beter dan dat van vlakantenne.

 

De stralingsrichting van de vlakgps-antenne wordt gesimuleerd zoals aangetoond in het cijfer. De blauwe en rode grenzen zijn dramatisch duidelijk en de veranderingen van de signaalomvang.

laatste bedrijfsnieuws over Satelliet Plaatsende Antenne  1

De antenne van de vier wapenschroef is samengesteld uit twee groepen schroef, die een paar orthogonal antennecombinaties in ruimte vormt. De ruimtestraling is boven elkaar geplaatst in het harttype. Geen kwestie hoe de antenne schudt, het heeft 3dB meer aanwinst dan de 2D antenne. _het er*kennen aangezien de best prestaties antenne in de industrie, zo de daadwerkelijk test!

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.