Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Kwaliteitscontrole
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Kwaliteitscontrole

2021-03-31

Latest company news about Kwaliteitscontrole

Antennekwaliteitscontrole

Van enige polarisatieantenne, dubbele polarisatieantenne aan slimme antenne, MIMO-antenne en serieantenne op grote schaal, mobiel communicatiemiddel heeft de antenne grote veranderingen ondergaan. Als ontdekkend orgaan van mobiel communicatienetwerk, wordt zijn positie in het netwerk meer en meer complex, en het is meer en meer belangrijk. Bijvoorbeeld, meer dan 40% van netwerk worden de mislukkingen veroorzaakt door antennesysteem. De kwaliteit van antennesysteem zal leiden tot slechte dekkingsprestaties of interferentie. Als complex passief product, is de antenne moeilijk om in het netwerk te controleren. Het antennesysteem is problematisch de prestaties van het netwerk is divers, zoals netwerk zijn de dekkingsprestaties duidelijk verminderd, is de intermodulatieinterferentie meer en meer ernstig, en VSWR verergert wanneer de luchtvochtigheid te hoog is. Het is dringend om de antennekwaliteit te verbeteren.

 

1. Stabiliteit - de capaciteit van een product om zijn kenmerkenconstante te handhaven na verloop van tijd, gewoonlijk de capaciteit van een product na verloop van tijd onveranderd te blijven.
De stabiliteit en de betrouwbaarheid van het product zijn onafscheidelijk. De betrouwbaarheid van antenneprestaties wordt beoordeeld door de toevalsgraad van indexkrommen before and after betrouwbaarheidstest.

(1) de stralingsparameters zijn niet gevoelig voor proces en kring, terwijl de kringsparameters voor kring en proces gevoelig zijn. In productieproces, vooral vaak van het zuiveren, is het gemakkelijk om kringsparameters te beïnvloeden;

(2) onder de kringsparameters, is de intermodulatie te klein, en het is niet geschikt voor statistische evaluatie wegens zijn hoge gevoeligheid om methodes, het testen materiaal en milieu te testen;

(3) de kringsparameters zijn laag in eis ten aanzien van de testplaats, en kunnen op plaats worden getest. De stralingsparameters vereisen hoge bezinning en beveiligingskenmerken van de testplaats, en kunnen niet op plaats worden getest.

 

Daarom wordt het voorgesteld om de verhouding van bevindende golf en isolatiegraad kringsparameters als parameters van de stabiliteitskarakterisering van antenneprestaties te selecteren.

 

2. Betrouwbaarheid - over het algemeen, verwijst de betrouwbaarheid van een product naar de capaciteit of de mogelijkheid van componenten, producten, systemen om gespecificeerde functies zonder mislukking in een bepaalde periode uit te voeren en onder bepaalde voorwaarden.
De betrouwbaarheid van producten kan door betrouwbaarheid, ondoelmatigheid worden geëvalueerd, van foutloos interval, enz. het gemiddelde nemen de Milieubetrouwbaarheid naar de capaciteit van producten doorverwijst om de gespecificeerde functies in de gespecificeerde omstandigheden en binnen de bepaalde tijd te voltooien. Tijdens ontwerp en toepassing, worden de producten constant onderworpen aan de invloed van hun eigen en extern klimaat en mechanisch milieu, maar moeten nog kunnen normaal werken, dat de controle van hen met testmateriaal vereist. De betrouwbaarheid omvat drie factoren: duurzaamheid, houdbaarheid en ontwerpbetrouwbaarheid. De betrouwbaarheid van ontwerp is de sleutel om de kwaliteit van het product te bepalen. In het ontwerp, moeten de bruikbaarheid en operability van het product volledig worden overwogen, dat de behoefte van een uitstekende ontwerper van het antenneproduct is. De betrouwbaarheidstest van antenneproducten is een belangrijk middel om de betrouwbaarheid van antenneproducten te onderzoeken te analyseren en te evalueren. Het omvat hoge en lage temperatuurtest, regentest, trillingstest, effecttest, botsingstest, de test van het voertuigvervoer, de test van de windlading, ijs die test en machtstest nemen. De betrouwbaarheid van antennestructuur kan door milieutest worden getest.

 

3. Consistentie - verwijst naar de consistentie van de parameters van hetzelfde antenneproduct.

In een woord, behoort de antenne tot het passieve product met breedband en lage q-waarde, en niet hersteld nadat de materiële structuur tijdens betrouwbaarheidstest wordt beschadigd. De frequentieverandering door thermische uitbreiding en samentrekking van materialen tijdens hoge en lage temperatuurtest die wordt veroorzaakt wordt genegeerd. De verandering van testindex na vergelijkingstest is genoeg om op de stabiliteit van elektroprestatiesindex te wijzen, en het is niet noodzakelijk om de index tijdens betrouwbaarheidstest te testen. De intermodulatieindex van antenne is gevoelig voor het productieproces en de structurele stabiliteit. De dynamische test kan worden goedgekeurd om de productstabiliteit onrechtstreeks te verifiëren. De betrouwbaarheid, de stabiliteit en de consistentie van antenne hebben belangrijke invloed op mobiel communicatienetwerk. Het is belangrijk om deze prestaties te meten en te controleren alvorens de antenneproducten het netwerk ingaan. De sleutel moet zeer belangrijke parameters en gevoeligheid tijdens antenneontwerp identificeren om de risico's in productie op grote schaal te controleren. De risicopunten kunnen door de parameteranalyse van volledige golfsimulatie worden gerealiseerd, maar vele parameters worden vaak gekoppeld aan elkaar, die het moeilijk maakt om hun eigen onafhankelijke gevoeligheid te identificeren. Deze moeilijkheid kan door eigenschap modelanalyse worden opgelost. Wij hebben vergelijkende studie gedaan, en de gevoelige parameters in het hiaat van de eigenschapwijze zijn verenigbaar met de gevoeligheid van de parameters in de echte volledige golfanalyse en de test. De informatie uit eigenschap modelanalyse kan wordt verkregen helpen om zeer belangrijke informatie te identificeren, om het machinaal bewerken van nauwkeurigheid te verbeteren of noodzakelijk in zeer belangrijke plaatsen te beschermen, om consistentie en stabiliteit te verzekeren die.

laatste bedrijfsnieuws over Kwaliteitscontrole  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.