Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Multi-core de productiefabriek van de enig-kerndraad
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Multi-core de productiefabriek van de enig-kerndraad

2023-03-30

Latest company news about Multi-core de productiefabriek van de enig-kerndraad

   laatste bedrijfsnieuws over Multi-core de productiefabriek van de enig-kerndraad  0

Multi-core enig-kernleider betekent dat één enkele draad veelvoudige enig-kernleiders tegelijkertijd bevat. Deze enig-kernleiders zijn gekronkeld samen om een draad te vormen. Multi-core enig-kernleiders worden algemeen gebruikt in zwakstroommachtskabels en interne bedrading van elektromateriaal om macht en signalen over te brengen. In sommige industriële controle en roboticatoepassingen, zijn multi-core enig-kerndraden geschikter en economisch dan gebruikend veelvoudige enig-kerndraden individueel, wegens de behoefte om verschillende signalen en voedingen te verbinden en te scheiden. Bovendien worden multi-core enig-kernleiders ook algemeen gebruikt in audio en videomateriaal om audio en videosignalen over te brengen. Multi-core enig-kernleider heeft een verscheidenheid van specificaties en het gebruik, u kan het aangewezen type volgens verschillende behoeften kiezen.

laatste bedrijfsnieuws over Multi-core de productiefabriek van de enig-kerndraad  1

Het productieproces van multi-core enig-kernleider omvat hoofdzakelijk de volgende stappen:

1. Voorbehandeling van koper en aluminiummaterialen: voorbehandeling van koper en aluminiumbars door te verwerken en hete te barsten, zodat de originele metaalmaterialen aan de vereisten van fysieke en mechanische eigenschappen voldoen.

2. Enig-kerndraad die vervaardigen: volgens de gespecificeerde normen en de productievereisten, worden het koper en de aluminiumbar getrokken en in een van het be*vestigen-diameterkoper en aluminium enig-kerndraad in de draad makend machine verwerkt.

3. Bandassemblage: De groep, verdraait en windt de enige leider volgens de gespecificeerde hoeveelheid, de structuur en de elektrokenmerken.

4. Het vastlopen: Groepeer de draad die machine vastlopen, wind de goede enig-kerndraad, versterk en bind overeenkomstig de bepalingen van de vastlopende manier.

5. Het verpakken: Verpak zonodig de buitenisolatielaag voor isolatiebehandeling, en druk de productiepartij, fabrieksnaam, etiket en andere verwante specificaties op de oppervlakte.

6. Inspectie: Zet de geïsoleerde multi-core enig-kernleider in de inspectielijst om de mechanische sterkte, de elektroprestaties en andere indicatoren van zijn leider, isolatielaag en isolatiedelen te testen.

7. Verpakking: Volgens de verordeningen, zal de multi-core en enig-kernleider direct volgens de productiepartij, het techniekproject, enz. worden en worden opgeslagen of worden vervoerd.

Bovengenoemd is het algemene productieproces van multi-core enig-kerndraad. Het productieproces en het proces van verschillende fabrikanten kunnen variëren.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.