Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Kennis van eind en het plooien kwaliteit
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Kennis van eind en het plooien kwaliteit

2019-09-12

Latest company news about Kennis van eind en het plooien kwaliteit

1) Terminalstype

 

Tegenwoordig, zijn er tot 2000 soorten terminals voor automobiele bedradingsuitrusting, met inbegrip van batterijterminals. Bovendien zal het in de toekomst blijven stijgen. Deze kunnen als volgt worden geclassificeerd.

 

 • (1) contactdozen en stoppen

 

De meeste terminals zijn mozaïekterminals. D.w.z., zijn kan er dokkende terminals, en slechts wanneer zij met elkaar worden gecombineerd zij functioneren. De naam van dergelijke terminals moet met F of M (binnenlandse 2 of 1) worden gemerkt.

laatste bedrijfsnieuws over Kennis van eind en het plooien kwaliteit 0

 • (2) Beëindigen het vervoeren en het zij vervoeren

 

Volgens de eindstaat alvorens te drukken, kan het in kettings eind en bulkterminal worden verdeeld.

De kettingsterminals zijn terminals in een ketting worden en in eindbroodjes worden gerold verbonden die dat, die wanneer tegelijkertijd gedrukt worden afgesneden. De bulkterminals zijn dingen die worden afgesneden en vooraf in eind productietechniek één voor één gebundeld.

 

De kettingsterminals kunnen in eind en zijtransporten worden verdeeld.

laatste bedrijfsnieuws over Kennis van eind en het plooien kwaliteit 1

 

 • (3) classificatie door grootte

 

De hersenschimmige terminals zijn soms geclassificeerd volgens de breedte van het hersenschimmige deel van de mannelijke terminal (het plaatdeel in contact met de vrouwelijke terminal). Bijvoorbeeld, wanneer DJ 621-D6.3A, de verbinding ongeveer 6.3mm is.

laatste bedrijfsnieuws over Kennis van eind en het plooien kwaliteit 2

 • (4) classificatie volgens het doel van gebruik

 

De meeste terminals zijn generisch, maar er zijn ook dingen die bepalen hoe te om hen van bij het begin te gebruiken. Hier zijn een paar voorbeelden.

laatste bedrijfsnieuws over Kennis van eind en het plooien kwaliteit 3

2) Naam en functie van elk deel van terminal

 

De volgende lijst vat de namen en de functies van elk deel van de terminal samen. In het beheer van het plooien, is het noodzakelijk om de functie en het belang van elk deel van de terminal te kennen, zodat hoop ik volledig te begrijpen.

laatste bedrijfsnieuws over Kennis van eind en het plooien kwaliteit 4

laatste bedrijfsnieuws over Kennis van eind en het plooien kwaliteit 5

 

3) Ongeveer Dringende Verbindingen

 

In automobiele uitrusting, zijn de verbinding van draad en de terminal meestal druktype verbinding, die „persverbinding“ wordt genoemd. Het voordeel om te plooien is massaproduktie. Door met elkaar verbindende terminals en automatische plooiende machine te gebruiken, kan een groot aantal eenvormige kwaliteitsproducten snel worden vervaardigd, maar ook wegens een kleine fout, zal een groot aantal producten met gebreken worden gecreeerd.

laatste bedrijfsnieuws over Kennis van eind en het plooien kwaliteit 6

 

4) Drie belangrijke beheersprojecten van het plooien

 

In het beheer van de kwaliteit van persverbindingen, worden de drie beheerspunten van persverbindingen, namelijk, hoogtebeheer, spanningsbeheer en verschijningsbeheer, genoemd de drie belangrijke beheerspunten van persverbindingen.

 

 • 1) Waarom is het noodzakelijk om de het plooien hoogte te beheren?

Dit is het belangrijkste beheersproject in de uitvoering van het plooien verrichtingen. De elektrostroom door de draad door de terminal aan de andere terminal, draad, om de draad en de terminal aan te sluiten is de rol van het drukken. Als het plooien niet bij de gespecificeerde hoogte is, kan de elektriciteit niet van de draad aan het eind stromen, of door externe krachten worden gebroken.

om de beste het plooien prestaties te verzekeren, wordt de het plooien hoogte geplaatst. Als het de specificaties overschrijdt, zal de motor niet kunnen beginnen, en in ernstige gevallen, zal het koorts veroorzaken, shell, automobiele verbranding en andere ernstige ongevallen die smelten.

 

 • 2) Waarom is het spanningsbeheer noodzakelijk?

De het plooien hoogte wordt gewaarborgd door de treksterkte. De spanningstest wordt volledig uitgevoerd in de technische beheersafdeling van het Ministerie van Productie en Technologie. De beste druk gezamenlijke hoogte wordt geplaatst als specificatiewaarde, maar wanneer het blad wordt gedragen en de verkeerde bladvorm wordt geïnstalleerd, kan het niet slechts door de druk gezamenlijke hoogte soms worden gevonden, zodat zou de spanningsbevestiging moeten worden uitgevoerd om de drukverbinding te verzekeren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Kennis van eind en het plooien kwaliteit 7

 

Het intelligente spanningsmeetapparaat kan de drukhoogte meten en kracht tegelijkertijd trekken. De testgegevens te hoeven niet manueel worden geregistreerd en te kunnen automatisch worden opgeslagen.

 

 • 3) Waarom is het verschijningsbeheer noodzakelijk?

Naast het dringende deel, zijn er hersenschimmige delen, gespen, het stabiliseren apparaten en andere belangrijke stukken op de terminal. Slechts kan de kwaliteit van de persverbinding door het beheer van pershoogte en spanning worden beheerd. Bovendien zelfs als de de de het plooien hoogte, spanning en specificaties hetzelfde zijn, kan de kwaliteit niet goed zonder goede plooiende kerndraden en draadhuiden worden gewaarborgd. Daarom wordt het verschijningsbeheer uitgevoerd.

 

(1) bevestiging van chimerism

Het hersenschimmige deel speelt een belangrijke rol in het aansluiten van terminals en terminals. De terminals worden gewaarborgd door de leverancier en de fabrikant wanneer zij in voorraad zijn, maar zodra zij worden gedrukt, zij door iedereen zullen worden gewaarborgd. Als de misvorming niet goed is, kunnen de terminal en de terminal niet zijn chimerized, wat dezelfde ernstige tekorten zoals de slechte het plooien hoogte zal veroorzaken.

 

(2) het slechte plooien van kern en isolatie het plooien

De dringende staat van kerndraden en vaten kan significante nadelige gevolgen ook veroorzaken. Vergeleken met het normale aantal kerndraden, zelfs als één kerndraad gebroken is, zal de normale het plooien hoogte dezelfde staat zoals de het plooien (losse) hoogte worden. Bovendien op de voorwaarde om de schede in het plooiende deel van de kerndraad te verpakken, zal het plooien dezelfde staat zoals worden wanneer de het plooien hoogte (strak) laag is. In een woord, moet het slechte het plooien hoogte zijn.

 

(3) eindmisvorming

Wanneer de terminal op en neer of verdraaide kant wordt misvormd, zal het leiden tot slechte toevoeging en het ernstige ongezonde nagelen. De stop zal slechte chimerism en spijkerverwijdering hebben, en de contactdoos zal slechte spijkerverwijdering hebben. In het bijzonder, zou de misvorming van de stop volledige aandacht aan moeten worden besteed.

laatste bedrijfsnieuws over Kennis van eind en het plooien kwaliteit 8

Het intelligente drukbeheersysteem gebruikt drukverschil tussen goede en slechte producten om allerlei slechte drukverbindingen te ontdekken. De verrichting is eenvoudiger dan traditioneel drukbeheer, en de precisie is hoger dan traditioneel drukbeheer. Het steunt de uitvoer van testgegevens.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.