Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe controleer ik de kwaliteit van het harnas?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Hoe controleer ik de kwaliteit van het harnas?

2023-10-24

Latest company news about Hoe controleer ik de kwaliteit van het harnas?

Hoe controleer ik de kwaliteit van het harnas?

2023 Met de wereldwijde productie van nieuwe producten, nieuwe technologieën, nieuwe toepassingen zal worden geconcentreerd verschijnen, nieuwe energie voertuigindustrie ingeleid in krachtige ontwikkeling,als leverancier van bedradingsbanden voor meer dan 10 jaar, hoe we en de binnenlandse nieuwe energie voertuig BYD, Xiapeng, NiO en andere auto bedrijven om samenwerking uit te voeren, zodat een jaarlijkse output waarde van meer dan 20 miljoen verkoop te bereiken,en blijven groeienDe producten van het bedrijf hebben meerdere ronden kwaliteitstesting, levensduurtesting en effecttesting doorstaan.en hebben zich onder vele concurrenten onderscheiden en met succes de bevestiging van grote autofabrikanten gewonnenWe controleren de kwaliteit van het product door middel van de volgende aspecten van de praktijk, zodat we vertrouwen kunnen winnen

laatste bedrijfsnieuws over Hoe controleer ik de kwaliteit van het harnas?  0

Kwaliteitscontrole van harnassen - toegangspunt
Om de kwaliteitscontrole te bereiken, moet men beginnen met de processtroom die in de aanwijzingen voor het gebruik van de pijpleiding is opgenomen, namelijk:
A. Invoermateriaal - automatische snijlijn (KS-tangentielijn) - handmatig krimpen (VK-installatie EAD, grote terminal, mouw, enz.) - andere hulpstappen.Selecteer de volgende stap op basis van de module functies
B, MoudleAssemble, of rechtstreeks op de assemblagelijn.
C. Na voltooiing van de pijpleiding, d.w.z. na voltooiing van een volledige harnasverwerking, volgt de kwaliteitsinspectie: krachtdetectie, uiterlijkdetectie, groottedetectie.
D. Nadat alle tests zijn afgerond, wordt het door de klant gevraagde KZ-label aangebracht en worden de producten rechtstreeks opgeslagen of verzonden
Het volledige proces is hier in vier ABCD-onderdelen verdeeld om het belang van kwaliteitscontrole in de verschillende stadia beter te introduceren en te begrijpen.En kwaliteitsmanagement is niet alleen een eenvoudige kwaliteitsinspectie, zoals de C&D-fase, het eindproduct na de start van de kwaliteitscontrole, in feite is de werkelijke kwaliteit al lang geleden begonnen Harness kwaliteitscontrole-sleutelpunten en methoden


Vervolgens zullen we geleidelijk bespreken hoe de kwaliteitscontrole kan worden bereikt, de belangrijkste punten en methoden van controle
A: Inkomend materiaal - automatische snijlijn (KS-tangentielijn) - handmatig krimpen (VK-installatie EAD, grote terminal, mouw, enz.) - andere hulpstappen.
De inkomende materialen zijn over het algemeen aangekochte onderdelen, zoals: terminals, verbindingsdozen (jackets), rubberen stekkers, EAD/zegel, blinde stekkers (samen waterdichte zegels genoemd) enz.Omdat het is gekochtIn de eerste plaats is het de verantwoordelijkheid van de leveranciersafdeling om de kwaliteit te accepteren en is hier geen onderzoek meer gedaan naar de kwaliteitscontrole.

 

Automatisch snijdraad harnas industrie snijdraad zoals de naam al doet vermoeden, snijden, snijden.Focus op de automatische snijlijn kwaliteitscontrole link moet aandacht besteden aan de probleempunten, automatische snijlijn zal verschillende belangrijke parameters bevatten die door de afdeling O & O worden verstrekt: een enkele lijnlengte, een enkele lijn ontkoppelingsisolatie lengte: lijndiameter,lijn monochroom of tweekleurig; terminal, terminaldiameter, terminal krimpkracht.

 

Bij de kwaliteitscontrole moeten we eerst de juistheid van de draaddiameter, de monochrome of tweekleurige kleur van de draad, de terminal,de einddiameter en het overeenkomstige materiaalnummer van andere onderdelen. in het bijzonder zorgen voor een correcte koppeling van de eindpunten en kabels. dit is het uitgangspunt voor kwaliteitszekerheid en voor de lengte van een enkele lijn,de lengte van een enkellijnige isolatie, de sterkte van de terminal krimp, de matching graad van krimp deze parameters zijn voor de apparatuur, dat wil zeggen de automatische scheermachine,Voor dit stukje apparatuur moet worden debugging.

 

Na de debugging van de apparatuur kunnen verschillende verwerkingslijnen worden getest door middel van proefproductie, en de bovenstaande parameters kunnen worden gecorrigeerd om ervoor te zorgen.,Handmatig krimpen is een kleine grote terminal, of een enkellijnterminal met een mouw, automatisch krimpen kan niet.De kwaliteitscontrole voor krimpterminals die nog handmatig in het handmatige gebied moeten worden bediend, moet worden gecentreerd op de kwaliteit van het krimpwerk tussen de terminals., om ervoor te zorgen dat: de lijnschilplaats niet aan de buitenkant kan worden blootgesteld en volledig wordt bedekt door het eindpunt (de lengte van A+B);De krimpdiepte van de terminal moet geschikt zijn, niet te licht of te strak, waardoor de draadkern beschadigd raakt, en het is niet gemakkelijk te repareren en andere bewerkingen te verrichten bij het inbrengen van de terminalbox aan het einde (diepte van gebied B).Volgens de verschillende modulefuncties, gaat u door naar de volgende stap om BMoudleAssemble te selecteren, of voert u rechtstreeks de assemblage van de assemblagelijn uit.

 

In dit stadium is de kwaliteitscontrole gericht op de werking van het eerder voltooide halffabriek met de verbindingsdoos.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.