Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe te om de Coaxiale Schakelaars van rf te kiezen Van toepassing op Bedrijfproducten
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Hoe te om de Coaxiale Schakelaars van rf te kiezen Van toepassing op Bedrijfproducten

2019-09-17

Latest company news about Hoe te om de Coaxiale Schakelaars van rf te kiezen Van toepassing op Bedrijfproducten

De radiofrequentie coaxiale schakelaar wordt over het algemeen als beschouwd om een component opgezet op kabels of instrumenten. Het gebruik is de elektroverbinding of de scheiding van de transmissielijn. Momenteel, is de classificatie van schakelaars op de markt zeer ingewikkeld. Er zijn meer dan 20 internationale algemene reeksen en meer verscheidenheden en specificaties. Geconfronteerd met zulk een complexe product, zullen de klanten in hoe te om het te kiezen, de volgende RY'-Elektronikaingenieur u een detaillering van het producttoepassing van het bedrijf het schieten geven.

Hoe te om de frequentie coaxiale schakelaar te kiezen?

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Coaxiale Schakelaars van rf te kiezen Van toepassing op Bedrijfproducten  0

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Coaxiale Schakelaars van rf te kiezen Van toepassing op Bedrijfproducten  1

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Coaxiale Schakelaars van rf te kiezen Van toepassing op Bedrijfproducten  2

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Coaxiale Schakelaars van rf te kiezen Van toepassing op Bedrijfproducten  3

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Coaxiale Schakelaars van rf te kiezen Van toepassing op Bedrijfproducten  4

Om een product te vinden dat u aanpast,

Het is tijd om over de classificatie en de toepassing van de coaxiale schakelaars van rf te leren. RY de schakelaars worden samengevat als volgt:

BNC is een kaarttype, meestal voor minder dan 4 GH radiofrequentieverbinding wordt, in instrumentatie en computer Internet wijd wordt gebruikt gebruikt dat.

TNC is een ingepaste verbinding, gelijkend op BNC in grootte en andere aspecten. Zijn het werk frequentie kan 11 GHz bereiken. Het draadtype is geschikt voor trillingsmilieu.

SMA is een ingepaste verbinding met de wijdst gebruikte impedantie van 50 ohm en 75 ohm. Wanneer 50 ohm wordt gebruikt, is de frequentie van zachte kabel minder dan 12,4 GHz, en semi-rigid kabel is het meest.

Tot 26,5 GHz.

SMB is kleiner dan SMA, voor het opnemen van zelfsluitende die structuur, voor snelle gebruikte verbinding wordt gebruikt, vaak in digitale mededelingen, 50 ohms 4 GHz, 75 ohms aan 2 GHz kan bereiken.

SMC is ingepaste verbinding, ander gelijkaardig SMB, heeft een breder die frequentiegebied, vaak in militair of hoog trillingsmilieu wordt gebruikt.

De n-type schakelaars worden ingepast, lucht aangezien isolatie materiële, lage kosten, frequentie tot 11 die GHz, algemeen in het testen van instrumenten wordt gebruikt, er 50 en 75 ohms zijn.

MCX en MCX schakelaars zijn klein in grootte en voor intensieve verbindingen gebruikt.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.