Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe rf-zouden de schakelaars moeten worden gehandhaafd gehandhaafd=worden= en?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Hoe rf-zouden de schakelaars moeten worden gehandhaafd gehandhaafd=worden= en?

2019-10-11

Latest company news about Hoe rf-zouden de schakelaars moeten worden gehandhaafd gehandhaafd=worden= en?

Hoe rf-zouden de schakelaars moeten worden gehandhaafd gehandhaafd=worden= en?

Het regelmatige schoonmaken van rf-schakelaars en het juiste gebruik van de schakelaars zullen vaak de levensduur van de schakelaars verlengen. Wij weten dat elk bedrijf schakelaars wanneer het gebruiken van materiaal zal afsluiten. Op dit ogenblik, is het zeer belangrijk om rf-schakelaars te handhaven en te handhaven. Een goede schakelaar zal ook leiden tot prestatiesdegradatie toe te schrijven aan slecht dagelijks onderhoud, resulterend in economische verliezen en andere ongunstige factoren. Hoe te om een goed werk van schakelaaronderhoud dat te doen? Neem een blik bij de samenvatting van RY.

 

Alle die rf-schakelaars in PIM worden gebruikt die testen, met inbegrip van testadapters, de componenten van de testkabel, testladingen en alle rf-schakelaars op het meetapparaat, moeten schoon en betrouwbaar zijn om ervoor te zorgen dat de PIM-testresultaten van de geteste delen nauwkeurig en betrouwbaar zijn.

1. Maak rf-regelmatig schakelaars schoon om consistentie in verbinding te verzekeren.

 

2. Zorg ervoor dat de schakelaar op zijn plaats en dan de noot wordt aangehaald. Eerste maken inleidend sluiten met hand, dan de moersleutel van het gebruiksogenblik om het vereiste ogenblik te bereiken.

 

3. Verwijder O-ringen uit alle testadapters en kabelassemblage alvorens te testen. Dit zal de torsie verminderen voor strakke verbindingen met lage PIM wordt vereist en zal de levensduur van schakelaars uitbreiden die. (Te verwijderen gelieve niet de O-ring op de verbindingsdraadlijn.)

 

4. Alle verbindingen vereisen torsiemoersleutels, en vereist 7/16 verbindingen 2025N.m torsies. Gelieve te merken op dat wanneer het aanhalen van de schakelaar, niet het schakelaarlichaam roteren (de tweede moersleutel zou moeten worden gebruikt om het schakelaarlichaam te bevestigen).

 

5. Wanneer de schakelaar niet werkt, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er beschermende kappen bij de interface zijn. Het aantal rf-schakelaars is beperkt. De typische waarde is 500 stoppen. Omdat PIM-de test zeer gevoelig is, kan het aantal rf-schakelaars niet worden bereikt, zodat moeten wij extra schakelaars, adapters en kabelcomponenten hebben.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.