Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoeveel kost het en hoe lang het neemt om een volledig basisstation van 5g te bouwen?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Hoeveel kost het en hoe lang het neemt om een volledig basisstation van 5g te bouwen?

2023-06-06

Latest company news about Hoeveel kost het en hoe lang het neemt om een volledig basisstation van 5g te bouwen?

Volgens het recentste „2020 Economische verslag van China 5G“, is de totale investering in het binnenlandse 5G-netwerk in 2020-2025 0.9~1.5 triljoen yuan, een aanzienlijk deel waarvan in de investering in basisstations ligt. Dan het basisstation als belangrijke component van 5G-investering, een basisstation van 5G uiteindelijk hoeveel het met een waarde van is? En wat zijn de componenten van zijn kosten?
Hoeveel het kost om een basisstation van 5G te bouwen

Het basisstation is het directst verdeeld in macrobasisstation en micro- basisstation, is het macrobasisstation het meeste belangrijke stuk van het basisstation van 5G, is de schaal van de investering vrij groot, is het micro- basisstation vrij lage kosten, maar ook vrij eenvoudig, hier zal voorlopig worden genegeerd.
5G het macrobasisstation in het algemeen is samengesteld van:

- het belangrijkste materiaal BBU, AAU, transmissiemateriaal;

- machts ondersteunende materiaal en faciliteiten met inbegrip van voeding, batterij, airconditioning, controle en controle.

- De burgerlijke bouw omvat machineruimte, materialen, en arbeid. Eerste bekijken het belangrijkste materiaal: omdat onze exploitanten staatsbedrijven zijn, de vraag, is er een officiële achtergrond, in de belangrijkste materiaalverwerving of het relatieve voordeel, in de relevante eenheden om informatie, 1 te begrijpen BBU + 3 AAU kostte ongeveer 20 ~ waarschijnlijk 25 miljoen. Er zijn ook baseband raad, hoofdcontroleraad, voedingmodules, enz.

- Baseband de raad is duurder, ongeveer 1 tot 20.000;

- De hoofd de controleraad en voedingen zijn vrij veel goedkoper, ongeveer 3.000 tot 6.000 yuans;

- De antennes zijn hier ook ongeveer 6.000. Dan bekijk het machts ondersteunende materiaal: volgens verschillende basisstationconfiguraties, zijn het aantal en de specificaties van het vereiste machts ondersteunende materiaal ook zeer verschillend.

- Een openluchtkabinet, ongeveer 5.000 yuans/.

- Het machtskabinet is ook over het algemeen 5.000 yuan ~ 10.000;

- Bovendien er zijn batterijen, is stroomuitvallen te verhinderen voor noodgevallen, onder het gebouw van bevoegdheid om stabiliteit te verzekeren kan worden nagedacht om worden vrijgesteld;

- Lucht het conditioneren, inbraak, draadkanaal, de totale reeks van het draadrek ...... berekeningen neer aan de superieure waarde van 40.000 yuans ~ 60.000.
Tot slot is de burgerlijke bouw, is dit algoritme vrij complex, wegens de verschillende types van torens, gebruiken de verschillende gebieden van de plaats verschillende manieren om in verschillende fondsen, hier eerst volgens heersende stromings de drie-buis toren aan begroting te investeren.

- Gewone drie-buis toren, die ongeveer 8,5 ton, de kosten van ongeveer 90.000 yuans een wegen.

- De plaats, hoofdzakelijk zelf-gebouwde, huur-vrije soort;

- Toegevoegd aan de gehele loonkosten; voorzie de kosten van dit stuk een totaal van ongeveer 10 tot 15 miljoen.
Om samen te vatten, kost het ongeveer 450.000 dollars om een volledig basisstation van 5G te bouwen!
Fundamenteel is momenteel hetzelfde niveau van het basisstation van 4G 4 keer, omvat dit niet de de consumptiekosten van het basisstation recentere onderhoud, zoals zijn elektriciteit en is reusachtige uitgaven; wegens 5G is de golf van de microgolfmillimeter, zodat vereiste het aantal basisstations meer dan het aantal van 4G, het goede ding dat momenteel het nationale net is zich aan de bouw van 5G, zijn sterke financiële draagkracht aan te sluiten bij om het leggen van de 5G-basis van het kapitaal te verhogen, zodat“ zolang het geld het probleem kan oplossen is geen probleem!“

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.