Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe ver 5G-antennedekking en hoe te om het te verbeteren?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Hoe ver 5G-antennedekking en hoe te om het te verbeteren?

2023-06-13

Latest company news about Hoe ver 5G-antennedekking en hoe te om het te verbeteren?

5G een basisstation kan een maximumgebied van 10.000 vierkante kilometers behandelen, in feite, het is de maximumdekkingsafstand van 2/3/4G het enige basisstation, 100 kilometers is, dan weet u hoeveel meters een basisstation van 5G een punt een basisstation van 5G om hoeveel gamma te behandelen?
Eerst, het basisstation van 5G hoeveel meters een punt

 

5G een basisstation kan een maximumgebied van 10.000 vierkante kilometers behandelen, in feite, het is het enige basisstation van 2/3/4G de maximumdekkingsafstand, 100 kilometers is.

 

Berekenend de dekkingsafstand van een basisstation, kunnen de geografische voorwaarden die moeten worden overwogen, hier het belangrijkste model zijn is verdeeld in dichte stedelijke gebieden, algemene stedelijke gebieden, gebieden in de voorsteden, plattelandsgebieden en andere vier meer belangrijke modellen.

 

De kwesties die moeten worden onderzocht zijn ook capaciteitsvereisten, evenals de vereisten van het randtarief (met inbegrip van stroomopwaartse en stroomafwaartse tariefvereisten), en in het geval van 5G, aangezien het TDD is, impliceert het ook stroomopwaartse en stroomafwaartse verhoudingen.

 

Momenteel, wordt het basisstation van 5G hoofdzakelijk gelegd op stedelijke gebieden, stedelijke gebieden met de grote netwerkvraag, ongeveer 0,5 kilometers van a, ongeveer 1,5 kilometers in de voorsteden van a, wat op plattelandsgebieden, is de dichtheid van het basisstation ongeveer vijf kilometers of zo, kan een grote stad in de eerste rij, dan ongeveer 200 te installeren meters, in het leggen van het het basisstationproject van 5G worden gezien is nog zeer groot, is de moeilijkheid ook zeer groot.

 

Ten tweede, behandelt een basisstation van 5G hoeveel gamma

 

5G is de basisstationdekking ongeveer 250 meters, en een het basisstationdekking van 4G is ongeveer één kilometer, zodat de berekening, een het basisstationdekking van 4G het basisstation van ongeveer 4 5G aan dekking vergt. Tot dusver, hebben wij 4,4 miljoen basisstations van 4G gebouwd, wat meer dan het totale aantal basisstations van 4G in alle landen is. Als het dekkingsgebied van deze die basisstations door de basisstations van 5G wordt behandeld, dan bereikt het aantal basisstations van 5G wordt vereist om een 5G-netwerk volledig te bouwen 17,6 miljoen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.