Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe werkt de IDC-Terminal?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Hoe werkt de IDC-Terminal?

2021-06-08

Latest company news about Hoe werkt de IDC-Terminal?

De eindstabiliteit van IDC hangt van factoren zoals de de lentekenmerken van het eindhoofd en de ladingscapaciteit af van de draad.

Vanuit een ontwerpperspectief, IDC-zijn de terminals gemakkelijker te controleren. En de verwijdering van externe veerkracht verhindert de beweging van de kabel eindinterface. Voor stevige lassendraad, door juiste spanningshulp, is dit wegens de hogere inherente mechanische stabiliteit, zullen de prestaties beter dan IDC-eind plooiend zijn. Dit is omdat de eindafbuigingsenergie in de elastically gehandhaafde interface met hoog voltage wordt opgeslagen. Over het algemeen, voor kleinere draden, wordt de terminal ontworpen om een paar ponden van kracht en een paar mils van elastische afbuiging bij de interface te verstrekken

 

Voor grotere draden, kan de kracht zo hoog zijn zoals 15 tot 20 ponden.

Het plooien werkt goed op dit gebied omdat het metaalcontacten tijdens het het plooien proces zal veroorzaken, en wegens ascompressie, een kleine hoeveelheid opgeslagen elastische energie van de draad. Naarmate de tijd verstrijkt in de maatschappij, als de plooiende verbinding een mechanisch stabiele ontwikkelingsstaat handhaaft, kan de extra technologie van het verspreidingslassen door de interface overgaan. Nochtans, neigen de spanningsontspanning en het kruipen van het eind/draadsysteem om de stabiliteit van de structuur van bouwmachines te verminderen. Daarom afhankelijk van het ontwerp van het mechanische systeem, kan het verdere proces uiteindelijk tot een daling van het werkprestaties beïnvloeden en leiden. wegens trilling en/of verminderde spanning wordt de sterkte van de ontspanningsrand, materiaallevensduur toe te schrijven aan mechanische instabiliteit verminderd.

Betreffende de streng, speelt de mechanische systeemstabiliteit van de strenguitrusting een belangrijke rol in de prestaties, en er zijn twee factoren die de prestaties beïnvloeden.

Eerst, omdat de streng onder samenpersende lading is, wegens mechanische interferentie, spanningsontspanning en kruipen, wanneer de draadbundel in de groef van de ontspanningstijd is, neigt het om de contactkracht te verminderen. De graad van potentiële die ontspanning hangt hoofdzakelijk van het type van streng af door de onderneming wordt gebruikt. Het aantal en het vastlopen van de bundels, de hoogste deklaag van de leider en het type van isolatie spelen een belangrijke rol in mechanische stabiliteit. Tegelijkertijd, de kabels die het gemakkelijkst zijn gewoonlijk te behandelen presteren dan beter stevige draden.

Ten tweede, is het aantal draden tussen het elektrogeleidingsvermogen van het draadcontact beperkt, en daarom wordt het algemene elektrogeleidingsvermogen beïnvloed. Als de draden ingeblikt zijn, kunnen de laatstgenoemden worden geoptimaliseerd. In het geval van multi-stranded draden, is het duidelijk dat een goed ontworpen apparaat van de spanningshulp belangrijk is. Soms, kunnen de extra IDC-groeven voor de noodzakelijke mechanische stabiliteit zorgen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.