Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe controleert u een auto bedradingsuitrusting?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Hoe controleert u een auto bedradingsuitrusting?

2023-06-26

Latest company news about Hoe controleert u een auto bedradingsuitrusting?

De automobiel bedradingsuitrusting is als het „zenuwstelsel“ van de auto, kan men zeggen dat als er geen automobiel bedradingsuitrusting is, de auto niet zijn maximumprestaties zal kunnen spelen, om de coördinatie en de controle van de interne het systeemnormale bedrijfsvoering van de auto niet te vermelden.

De bedradingsuitrusting wij spreken over is etc. een reeks klemmen van het koper de materiaal gestempelde contact en kabelgolfplaten, en dan buiten de reeks andere metaalmaterialen, plastic scheden of compressieisolatie.

Zo, voor de diverse bedradingsuitrustingen in de auto hoe te om of er kortsluitingen, slecht contact en andere voorwaarden, kwaliteitscontrole en foutenopsporing van de relevante elektrische eigenschappen van de bedradingsuitrusting te bepalen zijn? Vandaag, zou ik met u sommige eenvoudige en gemakkelijke testmethoden willen delen.

1. Automobiel de spanningstest van de bedradingsuitrusting

Als de automobiel de kwaliteitsproblemen van de bedradingsuitrusting, eerst, de verbinding tussen de lijn van de uitrustingstransmissie en de terminal niet sterk genoeg is, de uitrustingsinstorting; ten tweede, is het buitenoppervlak van de lijn van de uitrustingstransmissie intact, maar de interne koperkern en de terminal zijn gescheiden, die ook zullen leiden tot de automobielmislukking van de bedradingsuitrusting, zodat is de automobiel de treksterktetest van de bedradingsuitrusting zeer noodzakelijk.

Tijdens de test, aangezien de isolatielaag van de kabel van de transmissielijn progressief dunner wordt, is het mogelijk om te bepalen of de transmissielijn of niet beschadigd is; als de interne bedrading beschadigd is, wordt de Röntgenstraalweergave vereist om de interne voorwaarde nauwkeuriger te beoordelen.
2, automobiel de Röntgenstraalinspectie van de bedradingsuitrusting

De automobielbeelden van de de Röntgenstraalinspectie van de bedradingsuitrusting kunnen meer intuïtief zijn om de het lassenprocédé van de bedradingsuitrusting interne tekorten, zoals lekkage van soldeersel, slakken etc. waar te nemen. Deze tekorten kunnen direct tot een kortsluiting van de uitrusting leiden, die de veiligheid van de algemene prestaties van de auto in gevaar brengen.

3, automobiel de aanrakingstest van de bedradingsuitrusting

In het algemeen, wanneer het contact van de bedradingsuitrusting slecht is, zal het waarschijnlijk door de schakelaar worden veroorzaakt. Nadat de schakelaar wordt verbonden, werkt het elektromateriaal plotseling normaal of abnormaal, erop wijzend dat de schakelaar defect is en moet worden gereviseerd.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe controleert u een auto bedradingsuitrusting?  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.