Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het Hoe kan ik weet of is mijn bedradingsuitrusting slecht?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Het Hoe kan ik weet of is mijn bedradingsuitrusting slecht?

2023-06-20

Latest company news about Het Hoe kan ik weet of is mijn bedradingsuitrusting slecht?

Het daadwerkelijke projectonderhoud en de reparatie, voor onderhoudspersoneel zijn het bangst van niets meer dan ontmoetend een onderbreking in de draad en de kabel kan niet het breekpunt vinden in welke plaats. Hoewel het daadwerkelijke behoud van ons zwak machtsproject, ontmoette zullen de kabelproblemen direct manieren vinden om de lijn of het aflossen te veranderen, maar bespreken wij vandaag welke methodes gemeten technisch kabelbreekpunten kunnen zijn!

Wanneer de kabel interne media breukfout, in het geval van zijn extern pakket met isolatiehuid niet zichtbaar in de nauwkeurige plaats is, omvattend sterke machts zwakke macht zijn zo, is gewoonlijk het zoeken van breekpunten het idee van segmentatie.

Bijvoorbeeld, kan een kabel in het midden van een plaats niet, respectievelijk, van de twee einden en het midden van de drie punten van meting zijn, welke kant niet toegankelijk is en dan het middelpunt van de meting neemt, zodat de waaier neer door inspectie wordt versmald om de plaats van de breekpunten snel te vinden.

Zo gewoonlijk, wat zijn de meetmethoden het onderbrekingspunt van de draad en de kabel nauwkeurig om te meten?

 

1, de methode van de multimeteropsporing:

Eerst en vooral, wordt de gehele kabel niet verbonden met het sterke eind van de kabel op firewire, het andere eind van leeg. De multimeter draaide aan AC2V-dossier, van met kabel aangesloten aan het begin van het eind, terwijl het knijpen van het uiteinde van de zwarte pen, terwijl de rode pen langs de isolerende huid van de draad die zich langzaam, de vertoning de voltagewaarde van ongeveer 0.445V of zo toont bewegen.

Toen de rode die pen naar een bepaalde plaats wordt verplaatst, de vertoning van het voltage plotseling aan 0,0 volts, over één tiende van het originele voltage daalde, van de positie vooruit (firewire toegang) van ongeveer 15cm is waar het breekpunt.
2, aanleidinggevende pentestmethode

De pen van de inductietest, d.w.z., met het elektronisch scherm, u kan het voltage en door het materiaal ontdekken. Sluit eerst uit de breekpuntkabel rond de kabel een voeding heeft, en dan daar zal zijn een breekpunt in met kabel aangesloten aan firewire, kan de penloodlijn aan de draad, knoop de van de „aanleidinggevende breekpunttest“ in de draad vooruit onderdrukken en, zoals de testpen zich langzaam te bewegen om de plotselinge verdwijning van AC signalen te ontdekken, u het breekpunt in het testpunt beoordelen, is de fout tot neen meer dan 10cm.

Men zou moeten opmerken dat: de breekpuntdraad rond de kabel kan niet met macht zijn. Een andere herinnering is dat deze methode niet bedrijfszeker is, is het korte kabeleffect duidelijk, langer de kabel slechter het effect.

 

3, het gebruik van audiodetector

De audiodetector is een gebruik van enig-frequentie of de multifrekwentie signalen, kunnen de continuïteit van de lijn testen om lijnfouten in het instrument te identificeren. Kan met om het even welke schakelaar, router, PC-terminal worden verbonden in het geval van het directe lijn vinden. Wanneer het vinden van de kabellijn, kan geen behoefte om van de buitenhuid van de eenvoudig, snelle lijn te pellen, en de plaats van het regeleindepunt identificeren.
4、 het meetapparaat van de Kabelfout

Het is een uitvoerige reeks de opsporingsinstrumenten van de kabelfout. Het kan de hoge weerstandsflashover fout van kabel, het hoge en lage weerstand aan de grond zetten, kortsluiting en kabelbreuk, slecht contact testen en andere fouten, indien uitgerust met akoestisch wettelijk puntinstrument, het kunnen de nauwkeurige plaats van het foutenpunt nauwkeurig bepalen. Vooral geschikt om diverse types van machtskabels en communicatie kabels van verschillende voltageniveaus te testen.
5, vouwend de methode van de lijnopsporing

Verbind één eind van de draad aan een onderbrekingspunt aan de zwarte pen van de multimeter, en het andere eind aan de rode pen. Multimeter het spelen in het weerstands200ω dossier. In plaats zeer waarschijnlijk om de lijn (zoals frequente buigende punten) te breken afwisselend buigend. Als de multimeter aantoont dat de schommeling van de tijd, dit het onderbrekingspunt is. Kan niet nog oordelen, is het noodzakelijk beginnen van één eind van de kabel te buigen, tot u het breekpunt vindt. Deze methode is geschikt voor kortere kabels.

 

6, de methode van de naaldopsporing

Deze methode behoort tot de methode van de schadeopsporing, in de gebroken die kabelsegmenten in de staalnaald worden opgenomen, met een multimeter de staalnaald aan het eind van de kabel door de kabel te meten om het breekpunt van de kabel te bepalen.

Het wordt niet geadviseerd in normale omstandigheden, omdat het de isolatielaag zal beschadigen, en het is gemakkelijk om andere problemen in het recentere gebruik van de kabel, vooral in het milieu van hoge vochtigheid te veroorzaken. Deze methode is het gebruik van kabel ervaart om te identificeren waar het breekpunt van de kabel.

 

7, trekkend de methode van de draadopsporing

Dit behoort ook tot de in de praktijk gebruikte niet methode van de schadeopsporing, over het algemeen, maar ook is een samen vermelde methode, gebruikend een bankschroef om het kabeleind van de gebroken lijn, zoals het breekpunt dichtbij het eind van de kabel te trekken, het gemakkelijk om de isolatiehuid te trekken. Deze methode wordt gebruikt voor het gebroken punt in de buurt van het kabeleind van de kabel.

 

Om het onderbrekingspunt van de draad en de kabel te meten, kunt u naar de verscheidene vandaag geïntroduceerde methodes verwijzen, zijn wij in de voorwaarden, of met behulp van instrumenten en het materiaal om efficiency te verbeteren is beter.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.