Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het Hoe kan ik krijgt meer kanalen met mijn antenne?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Het Hoe kan ik krijgt meer kanalen met mijn antenne?

2023-07-12

Latest company news about Het Hoe kan ik krijgt meer kanalen met mijn antenne?

Met de popularisering van digitale TV, is de ontvangstkwaliteit van TV-signalen ook een nadruk van aandacht geworden. In de stad, wegens de lange gebouwen, signaalinterferentie en andere redenen, ontmoeten vele mensen onstabiel signaal, vaak vage beeldkwaliteit en andere problemen wanneer thuis het letten van op TV. En de binnenantenne wordt één van de efficiënte manieren om deze problemen op te lossen. In dit artikel, zullen wij introduceren hoe te om TV-signaalontvangst te verbeteren door een binnenantenne te gebruiken.
Eerst, kies de juiste binnenantenne

Het kiezen van de juiste binnenantenne is de eerste stap om TV-signaalontvangst te verbeteren. Wanneer het kiezen van een binnenantenne, moet u de volgende factoren overwegen:

1. TV-signaalsterkte: Als de TV-signaalsterkte dichtbij uw huis zwak is, dan moet u een binnenantenne met hoge ontvangstgevoeligheid kiezen.
2. TV-signaalbron: Als de TV-signaalbron dichtbij uw huis meer verspreid is, dan moet u een brede waaier van ontvangst binnenantenne kiezen.

3. TV-signaalband: de verschillende TV-signaalbanden vereisen verschillende antennes, zodat wanneer het kiezen van een binnenantenne, moet u bevestigen dat u de TV-signaalband moet ontvangen.

Ten tweede, het installatiestandpunt van binnenantenne
De installatieplaats is ook een belangrijke factor die de ontvangst van TV-signalen beïnvloeden. In het algemeen, zou de binnenantenne in een plaats ver vanaf TV moeten worden geplaatst, om TV-interferentie met de antenne te vermijden. Tegelijkertijd, moet u ook interferentie tussen de antenne en het elektromateriaal, metaalvoorwerpen etc. vermijden. Als de bron van TV-signalen in uw huis verspreid is, kunt u proberen om de antenne in een hogere positie, zoals een venster te plaatsen.

Ten derde, de aanpassing van de binnenantenne

Na het installeren van de binnenantenne, moet u ook sommige aanpassingen maken om de beste TV-signaalontvangst te bereiken. De specifieke aanpassingsmethodes zijn als volgt:

1. Richtingsaanpassing: Volgens de richting van de TV-signaalbron, pas de richtlijn van de antenne aan om de beste signaalontvangst te krijgen.

2. Hoogteaanpassing: Als de TV-signaalbron dichtbij uw huis ver weg is, probeer om de antenne in een hogere positie, zoals een venster te plaatsen.
3. Signaalspanningsverhoger: Als de TV-signaalsterkte dichtbij uw huis zwak is, kunt u nadenken gebruikend een signaalspanningsverhoger om signaalontvangst te verbeteren.

Binnenantenneonderhoud

Na het installeren van een goede binnenantenne, moet u ook wat onderhoudswerk uitvoeren om zijn stabiele arbeidsvoorwaarde op lange termijn te verzekeren. De specifieke onderhoudsmethodes zijn als volgt:

1. Het regelmatige schoonmaken: maak de oppervlakte regelmatig van de antenne schoon om stof, vuil en andere gevolgen voor signaalontvangst te vermijden.

2. Regelmatige inspectie: controleer regelmatig of de bedrading van de antenne los is, en of de antenne beschadigd, enz., en reparatie is of het op tijd vervangt.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.