Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De Europese en Noordamerikaanse bedrading heeft de volgende verschillen?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

De Europese en Noordamerikaanse bedrading heeft de volgende verschillen?

2023-08-08

Latest company news about De Europese en Noordamerikaanse bedrading heeft de volgende verschillen?

Europese en Noord-Amerikaanse bedrading heeft de volgende verschillen:

1. Verschillende spanningsniveaus: 110V of 120V, 60Hz AC-systeem in de Verenigde Staten, terwijl 220V tot 240V, 50Hz AC-systeem in Europa.

 

2. Verschillende gebruiksnormen: Het elektrische systeem in de Verenigde Staten gebruikt de norm NEMA (National Electrical Manufacturers Association), in Europa wordt de norm van de International Electrotechnical Commission (IEC) gebruikt.

 

3. Verschillende bedrading: In de Verenigde Staten worden niet-metalen draadhulzen (NM-draadhulzen) gebruikt voor draden van maat 14 tot 10, die alle kabels in de kabelboom omvatten.De manier waarop bedrading gewoonlijk in Europa wordt uitgevoerd, is door afzonderlijke kabels in dozen, stroomonderbrekers en stekkers te leiden.

 

4. Verschillende normen voor andere elektrische apparatuur: Naast elektrische systemen zijn er ook verschillen in normen tussen de Verenigde Staten en Europa voor andere elektrische apparatuur, zoals de vorm en grootte van elektrische aansluitingen en stekkers.

 

Over het algemeen is de bedrading van het elektrische systeem in de Verenigde Staten en Europa verschillend, voornamelijk vanwege het spanningsniveau van wisselstroom, de gebruiksstandaard en het type draad.Als u elektrische apparatuur in verschillende gebieden moet gebruiken, moet u de lokale normen en voorschriften goed begrijpen en deze correct installeren en aansluiten.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.