Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De Europese en Noordamerikaanse bedrading heeft de volgende verschillen?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

De Europese en Noordamerikaanse bedrading heeft de volgende verschillen?

2023-05-18

Latest company news about De Europese en Noordamerikaanse bedrading heeft de volgende verschillen?

De Europese en Noordamerikaanse bedrading heeft de volgende verschillen:

1. Verschillende voltageniveaus: 110V of 120V, het systeem van 60Hz AC in de Verenigde Staten, terwijl 220V aan 240V, het systeem van 50Hz AC in Europa.

 

2. Verschillende normen van gebruik: Het Elektrosysteem in de Verenigde Staten gebruikt standaardnema (Nationale Elektrofabrikantenvereniging), in Europa, wordt de Internationale Elektrotechnische de Commissie (CEI) norm gebruikt.

 

3. Verschillende bedrading: In de Verenigde Staten, worden de niet-metalen draadkokers (NM-draadkokers) gebruikt voor grootte 14 tot 10 draden, die alle kabels binnen de uitrusting omvatten. De manier de bedrading gewoonlijk in Europa wordt gedaan is door individuele kabels in dozen, stroomonderbrekers en stoppen te leiden.

 

4. Verschillende normen voor ander elektromateriaal: Naast elektrosystemen, zijn er ook verschillen in normen tussen de Verenigde Staten en Europa voor ander elektromateriaal, zoals de vorm en de grootte van elektrohefbomen en stoppen.

 

In het algemeen, is de elektrosysteem bedrading in de Verenigde Staten en Europa verschillend, hoofdzakelijk toe te schrijven aan het voltageniveau van AC, de norm van gebruik en het type van draad. Als u elektromateriaal op verschillende gebieden moet gebruiken, moet u lokale normen en verordeningen zorgvuldig begrijpen, en behoorlijk installeert en verbindt hen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.