Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Basiskennis van Antenne
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Basiskennis van Antenne

2019-09-24

Latest company news about Basiskennis van Antenne

 

1. Antennefunctie

 

De antenne is één van de kritiekste componenten in radarsysteem, dat wordt gebruikt om elektromagnetische golven over te brengen of te ontvangen. Het heeft de volgende basisfuncties:

 

De energie bij de zender wordt omgezet in ruimtesignalen met de vereiste distributie en de efficiency. Dit proces wordt op dezelfde manier toegepast op de ontvanger.

Het signaal heeft een bepaald patroon in ruimte. In het algemeen, zou de azimuthoek smal genoeg moeten zijn om de vereiste vereiste azimutresolutie en de frequentie voor doelpositie het bijwerken te verstrekken. Wanneer de wijze van het antenneaftasten mechanisch aftasten is, is het gelijkwaardig aan rotatiesnelheid. Het van mening zijn dat een radarantenne een reflector met een grote grootte en een gewicht verscheidene ton in een bepaalde frequentieband vergt, hoge snelheid kan een belangrijk mechanisch probleem brengen.

Hoge precisierichtingsbepaling.

 

De antennestructuur moet ervoor zorgen dat de antenne in om het even welke milieuomstandigheden werkt. De radarkoepels worden gewoonlijk gebruikt om antennes in vrij ruwe milieu's te beschermen.

 

De basisprestaties van radar zijn evenredig aan het product van antennegebied of opening en het gemiddelde brengt macht over. Daarom kan de input in antenne significant effect op systeemprestaties brengen.

 

Overwegend deze die functies en efficiency door de radarantenne wordt vereist, zijn er gewoonlijk twee manieren:

 

parabolische schotelantenne

serieantenne

 

laatste bedrijfsnieuws over Basiskennis van Antenne  0

laatste bedrijfsnieuws over Basiskennis van Antenne  1

 

2. Antennekenmerken

 

2.1 antenneaanwinst


De antenneaanwinst is een belangrijk kenmerk wanneer de antenne voor het overbrengen van of het ontvangen van alleen doeleinden wordt gebruikt.

laatste bedrijfsnieuws over Basiskennis van Antenne  2

Pic 1 Sferische straling van een isotrope radiator

 

Sommige antennes zenden uniform energie in alle richtingen uit. Deze straling wordt genoemd isotrope straling. Wij allen weten dat de zon energie in alle richtingen uitstraalt. De energie van de zon wordt uitgestraald is ongeveer hetzelfde bij om het even welke vaste afstand en bij om het even welke hoek die.

 

Veronderstel een meetinstrumentbewegingen rond de zon en einden op het punt in het cijfer wordt getoond straling te meten die. Op om het even welk punt in de cirkel, is de afstand van het meetinstrument aan de zon hetzelfde. De gemeten straling zal ook hetzelfde zijn. Daarom wordt de zon beschouwd als om een isotrope radiator.

laatste bedrijfsnieuws over Basiskennis van Antenne  3

Pic 2 Radiogram van dipoolantenne

 

2.2 antennepatroon

 

De meeste radiators zenden meer straling in één richting dan in een andere uit. Een radiator als dit wordt genoemd een anisotrope radiator. Nochtans, wordt een standaardmethode gebruikt om de straling rond de stralingsbron te merken, zodat één stralingspatroon gemakkelijk met een andere kan worden vergeleken.

 

De energie van de antenne wordt uitgestraald vormt een gebied met een bepaald stralingspatroon dat. Radiogram is een methode om uitgestraalde energie van antenne te trekken. Deze energie wordt gemeten bij verschillende hoeken bij een constante afstand van de antenne. De vorm van het patroon hangt van het gebruikte type van antenne af.

 

Om zulk een patroon te trekken, worden twee verschillende types van grafieken, rechthoekige coördinaten en polaire coördinaten, gewoonlijk gebruikt. De polaire gecoördineerde kaarten zijn om van groot gebruik in de studie van stralingskaarten gebleken te zijn. In polaire coördinaten, worden de punten gevestigd door langs de as van omwenteling (straal) aan een kruisingspunt met verscheidene concentrische gelijk verspreide cirkels te ontwerpen. De polaire coördinaten van de gemeten straling worden getoond in Pic. 3.

laatste bedrijfsnieuws over Basiskennis van Antenne  4

Pic RICHTINGSpatroon IN POLAIRE COÖRDINATEN

 

De belangrijkste kwab, het gebied rond de richting van maximumstraling (gewoonlijk binnen 3dB van de piekwaarde van de belangrijkste golf). De belangrijkste golfrichting in Fig. 3 is noordwaarts.

 

Zijklep, kleinere klep vanaf hoofdklep. Deze sidelobes worden gewoonlijk uitgestraald in een ongewenste richting en kunnen nooit volledig worden geëlimineerd. Sidelobe het niveau is een belangrijke parameter voor het kenmerken van stralingspatronen

 

Achterkwab, die deel van de straling tegengesteld aan de richting van de belangrijkste straal uitmaakt.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.