Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Basisinleiding van de Verwerking van de Draaduitrusting
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Basisinleiding van de Verwerking van de Draaduitrusting

2020-03-16

Latest company news about Basisinleiding van de Verwerking van de Draaduitrusting

Draaduitrusting:

Draad die wordt gebruikt om twee of meer componenten aan te sluiten om stroom of signaal over te brengen. Het kan het assemblageproces van elektronische producten vereenvoudigen, gemakkelijk zijn om, de flexibiliteit van ontwerp te handhaven en te bevorderen en te verbeteren. Hoge snelheid en digitalisering van signaaltransmissie, integratie van diverse types van signaaltransmissie, miniaturisatie van productvolume, oppervlakte het kleven van contactbeëindiging, modulaire combinatie, insteekgemak, enz. dat voor interne verbinding van allerlei huistoestellen wordt gebruikt, het testen instrumenten, materiaal, computers en netwerkapparatuur.

laatste bedrijfsnieuws over Basisinleiding van de Verwerking van de Draaduitrusting  0

Industriële Bedradingsuitrusting: het verwijst hoofdzakelijk naar sommige elektronische draden, multi-core draden en kabels met componenten in het kabinet, die meestal in industriële kabinetten zoals UPS, PLC, CP, frequentieconvertor, controle, airconditioning, windenergie, enz. worden gebruikt

laatste bedrijfsnieuws over Basisinleiding van de Verwerking van de Draaduitrusting  1

Automobiele Draaduitrusting: is het belangrijkste netwerk van automobiele kring, dat ook als zwakstroomkabel wordt bekend. De conventionele automobiele uitrustingsproducten hebben etc. de kenmerken van hittebestendigheid, olieweerstand, koude weerstand; tegelijkertijd, is het volledig van zachtheid. Het wordt gebruikt voor interne verbinding van auto en kan aan hoge mechanische sterkte en milieu op hoge temperatuur aanpassen

laatste bedrijfsnieuws over Basisinleiding van de Verwerking van de Draaduitrusting  2

LVDS-Kabel: Is het laag Voltage Differentiële Signaal, het een nieuwe technologie die de toepassing van de transmissie van hoge prestatiesgegevens kan tevredenstellen. Vergeleken met andere concurrerende technologieën, is de machtsconsumptie van LVDS-lijn veel kleiner wanneer het verstrekken van hoge datasnelheid. De datasnelheid producten die LVDS-lijntechnologie gebruiken kan van honderden Mbps aan meer dan 2gbps zijn. Het is wijd gebruikt in de vele LCD schermen die snelheid en lage machtsconsumptie vereisen.

laatste bedrijfsnieuws over Basisinleiding van de Verwerking van de Draaduitrusting  3

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2024 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.