Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Antennepolarisatie
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Antennepolarisatie

2020-04-30

Latest company news about Antennepolarisatie

polarisatie

Het stralingsgebied van antenne bestaat uit elektrisch veld en magnetisch veld. Deze gebieden zijn altijd loodrecht. Het elektrische veld bepaalt de polarisatierichting van de golf. Wanneer een draadantenne energie uit de voorbijgaande radiogolven haalt, zal het maximum elektrische gebied worden geproduceerd wanneer de antennerichting hetzelfde als de elektrisch veld richting is.

 

De schommeling van elektrisch veld kan eenrichtings zijn (lineaire polarisatie), of de schommelingsrichting van elektrisch veld kan met golfpropagatie (cirkelpolarisatie of elliptische polarisatie) roteren.

 

Lineaire polarisatie

De ontvangende antennes installeerden en verticaal horizontaal ontvangen verticale en horizontale polarisatie respectievelijk golven. Omdat de antenne geen signalen met verschillende polarisatie kan ontvangen, zal de verandering van polarisatie de verandering van ontvangen signaalniveau veroorzaken. Er zijn hoofdzakelijk twee soorten polarisatieoppervlakten:

 

In de verticale polarisatiegolf, is de elektrisch veld richting verticaal.

In de horizontaal gepolariseerde golf, is de elektrisch veld richting horizontaal.

 

De lineaire polarisatie kan signalen van alle vliegtuigen behalve twee orthogonal polarisaties ontvangen. Wanneer één enkele draadantenne wordt gebruikt om radiodiegolven te ontvangen, is de energie door de ontvangende antenne wordt ontvangen het grootst wanneer de elektrisch veld richting hetzelfde is, zodat wordt de verticale antenne gebruikt om de verticale polarisatiegolf te ontvangen efficiënt, en de horizontale antenne wordt gebruikt om de horizontale polarisatiegolf te ontvangen.

 

Cirkelpolarisatie

De cirkelpolarisatie verwijst naar de 360 graadomwenteling van elektrisch veld in elke rf-energiecyclus. De cirkelpolarisatie wordt veroorzaakt door twee 90 phase-shifting ontvangers ° en twee 90 vliegtuig gepolariseerde antennes °. Aangezien de intensiteit van de golf gewoonlijk door de elektrisch veld intensiteit (volts, millivolts of microvolts per meter) wordt gemeten, wordt het elektrische veld gekozen als verwijzingsveld.

 

In sommige gevallen, is de richting van het elektrische veld niet constant. Daarom aangezien de golf zich in ruimte verspreidt, roteert het magnetische veld. In deze omstandigheden, bestaan de horizontale en verticale componenten van het gebied, en de golf heeft elliptische polarisatie.

laatste bedrijfsnieuws over Antennepolarisatie  0

De cirkelpolarisatie omvat rechtshandige cirkelpolarisatie en linkshandige cirkelpolarisatie. De in een cirkel gepolariseerde golf wordt weerspiegeld door een sferische regendruppel tegengesteld aan de overgebrachte golf. Wanneer het ontvangen, zal de antenne de golf in de tegenovergestelde richting van cirkelpolarisatie, verwerpen om de opsporing van regendruppels te minimaliseren.

 

Omdat het vliegtuigendoel van regen verschillend is, is het niet sferisch, zodat heeft de weerspiegeling van het doel een belangrijke component in de betekenis van originele polarisatie. Daarom zal de intensiteit van het doelsignaal met betrekking tot het regendruppeldoel worden verbeterd.

 

om de maximumenergie van elektromagnetisch veld te absorberen moet de ontvangende antenne op hetzelfde polarisatievliegtuig zijn. Als de antenne met verschillende polarisatierichting wordt gebruikt, zal het aanzienlijke verlies worden geproduceerd, en het daadwerkelijke verlies is tussen 20 en 30 dB.

 

Wanneer de sterke luchtrommel verschijnt, neigen de luchtverkeersleiders om de in een cirkel gepolariseerde antenne aan te zetten. In dit geval, zal het verbergende effect van luchtrommel op het doel worden verminderd.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.