Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Test nauwkeurig het invoegverlies van de RF-kabel
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Test nauwkeurig het invoegverlies van de RF-kabel

2019-09-30

Latest company news about Test nauwkeurig het invoegverlies van de RF-kabel

1. Test met TDR-methode, domeinbezinning in real time.

 

2. Van tijd-domein de technologie Reflectometrie(tdr). De technologie omvat de generatie van de voltages van de tijdstap zich verspreidt volgens transmissielijnen. De bezinning van impedantie wordt ontdekt door oscilloscoop, en de verhouding van inputvoltage aan wordt bezinningsvoltage gemeten om onderbroken impedantie te berekenen.

 

3. De gegevens die door netwerkanalysator worden gemeten in frequentiedomein kunnen worden gebruikt om netwerkstap en impulsreactie te berekenen en te tonen als tijdfunctie. Het traditionele TDR-vermogen in bezinning en transmissie verhoogt het potentieel voor meting in band-beperkte netwerken.

Op bezinningswijze, meet de netwerkanalysator de bezinningscoëfficiënt als frequentiefunctie. De bezinningscoëfficiënt kan als overdrachtfunctie van het inherente voltage en het weerspiegelde voltage worden beschouwd. De omgekeerde transformatie zet de bezinningscoëfficiënt in een tijdfunctie (om impulsreactie). De stap en impulsreacties kunnen door winding van de bezinningscoëfficiënt met de de inputstap of impuls worden berekend. Op transmissiewijze. De netwerkanalysator meet de overdrachtfunctie van een two-port apparaat als frequentiefunctie. De omgekeerde transformatie zet de overdrachtfunctie in de impulsreactie van om een two-port apparaat. De stap en impulsreacties worden berekend door winding van de impulsreactie met de de inputstap of impuls.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.