Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Een Korte Geschiedenis van Photovoltaic Schakelaars
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Een Korte Geschiedenis van Photovoltaic Schakelaars

2022-06-06

Latest company news about Een Korte Geschiedenis van Photovoltaic Schakelaars

Vóór 1996, werden photovoltaic kabels verbonden gebruikend schroefterminals of lasverbindingen. Aangezien het aantal geïnstalleerde photovoltaic systemen, de vraag naar snel, brandkast stijgt en gemakkelijk-aan-in werking stelt stijgt de verbindingsoplossingen.

     

Omdat photovoltaic systemen aan wind worden blootgesteld, moeten de regen, de hete zon, en de extreme temperatuurveranderingen voor lange perioden, schakelaars aan deze ruwe milieu's kunnen aanpassen. Zij moeten niet alleen waterdichte, op hoge temperatuur en UV bestand, maar ook beschermde aanraking, hoge huidig-draagt capaciteit zijn en efficiënt. Tegelijkertijd, is de lage contactweerstand ook een belangrijke overweging. Elk van dit moet ook de volledige photovoltaic cyclus van het systeemleven, minstens 20 jaar doornemen.

   

In 1996, gebaseerd op deze toepassingsmilieu's en markteisen, kwam een nieuw type van insteekschakelaar tot stand, die de eerste ware photovoltaic schakelaar van de wereld - MC3 is. Zijn uitvinder is het Zwitserse Multi-Contact bedrijf (in 2002, werd het samengevoegd in de Stäubli-Groep aangezien zijn elektroschakelaarmerk), is MC de merkafkorting, en 3 zijn de diameter van de metaalkern. Het lichaam van MC3 wordt gemaakt van TPE-materiaal (thermoplastisch elastomeer) en is wrijving geschikt voor fysieke verbinding. Wat nog belangrijker is, gebruikt het MC3'S-verbindingssysteem MULTILAM-technologie om de duurzame stabiliteit van de verbinding te verzekeren. Later, imiteren vele schakelaarfabrikanten MULTILAM-technologie.

   

In 2002, definieert de geboorte van MC4 photovoltaic schakelaars opnieuw opnieuw, wat echt „gebruiksklaar“ realiseert. De isolatie gebruikt stijf plastiek (PC/PA) en om gemakkelijker ontworpen te zijn om op het gebied te assembleren en te installeren. Nadat MC4 in de markt kwam, werd het snel erkend door de markt en geleidelijk aan werd de norm van photovoltaic schakelaars. Vele fabrikanten verwijzen naar hun eigen schakelaars als „XXMC4“.

 

MC4 heeft opeenvolgend de reeks gelanceerd van MC4-Evo2 en MC4-Evo3-aangezien de marktvraag verandert. MC4 de reeksschakelaars kunnen aan de behoeften volledig voldoen van klanten aan photovoltaic systemen van 1500V.

laatste bedrijfsnieuws over Een Korte Geschiedenis van Photovoltaic Schakelaars  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 4G LTE-Antenne Leverancier. Copyright © 2018-2023 cable-antenna.com . Alle rechten voorbehoudena.